Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Κώστας Μητσοτάκης... Απλά ο μεγαλύτερος εν ζωή ηγέτης του 2ου μισού του 20ου αιώνα.


Από την κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα εκτεθειμένοι βγαίνουν όλοι όσοι τον λοιδόρησαν και φυσικά όλοι όσοι του... ροκάνιζαν την καρέκλα εκτελώντας εντολές των διαπλεκομένων συμφερόντων που λυμαίνονται χρόνια τώρα την χώρα και την έφτασαν στην τωρινή της κατάσταση, δηλαδή την έριξαν στον γκρεμό. Όχι, δεν είμαστε στο χείλος του γκρεμού, έχουμε πέσει μέσα και τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μετριάσουμε τις επιπτώσεις από την πτώση αυτή όσο περισσότερο γίνεται.
Ας τα βλέπουν αυτά όλοι όσοι υπηρέτησαν πιστά το ΠΑΣΟΚ και τις κλαδικές, για να γεμίσουν το δημόσιο με χιλιάδες αργόσχολους υπαλλήλους που το μόνο τους προσόν ήταν και εξακολουθεί να είναι ότι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ.

Ας τα βλέπουν αυτά όλοι όσοι έβαλαν το χέρι τους για να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη το 90-93 και κατόπιν οι ίδιοι σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ δαιμονοποίησαν την πολιτική που τότε προσπάθησε να εφαρμόσει ο Μητσοτάκης. Σήμερα, «απολαμβάνουμε» τα αποτελέσματα αυτής της δαιμονοποίησης.

Τέλος, ας τα βλέπουν αυτά όλοι όσοι δεν επηρεάζονται από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και ας πάρουν τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας μας, όταν θα έρθει η ώρα.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Απλά ΣΕΒΑΣΜΟΣ...

Κώστας ΧονδροζουμάκηςΠηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...