Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Συγκέντρωση οργής


iper3
Η θλίψη και ο πόνος των κατοίκων στις Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου μετατράπηκε σε οργή! Σήμερα το απόγευμα πλήθος κόσμου από την περιοχή, αλλά και από άλλες γειτονιές της Αθήνας συμμετείχε στο τρισάγιο μνήμης στον Μανώλη Καντάρη, του αδικοχαμένου Έλληνα που έπεσε νεκρός από μαχαιριές αλλοδαπών που του πήραν μια... κάμερα.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Μπλόφα του Γιώργου προκάλεσε το δημοσίευμα του Spiegel!


Μια εκδοχή που προκαλεί ανατριχίλα έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την προβοκάτσια του Spiegel σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή με δική της πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, η Ελλάδα είναι αυτή που προκάλεσε το δημοσίευμα, με κοινή απόφαση Γ. Παπανδρέου- Γ. Παπακωνσταντίνου! Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός και...
 ο υπουργός Οικονομικών φέρονται να έστειλαν προς τους υπουργούς Οικονομικών της Ε.Ε. που θα συμμετείχαν  στην μυστική συνάντηση στο Λουξεμβούργο, πιθανά σενάρια για την ελληνική οικονομία. Και μεταξύ αυτών (των σεναρίων) θέλοντας να μπλοφάρουν (!) έστειλαν και αυτό που προέβλεπε το ενδεχόμενο επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή!