Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ντόρα: Υπονοούμενα για τον ρόλο Σαμαρά και αιχμές κατά Μολυβιάτη

Ντόρα: Υπονοούμενα για τον ρόλο Σαμαρά και αιχμές κατά Μολυβιάτη Και νέα επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τα τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που διέρρευσαν από το WikiLeaks έκανε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε σε συνάντηση που είχε ο τότε  βουλευτής Αντώνης Σαμαράς με παράγοντες της αμερικανικής πρεσβείας για να του παραπονεθούν για τα ανοίγματα της  κυβέρνησης Καραμανλή στη Ρωσία.
Στα τηλεγραφήματα που διέρρευσαν ο κ. Σαμαράς φέρεται,,,
 να λέει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να φτάσουν αυτές οι ανησυχίες στα αυτιά που πρέπει. Και η κ. Μπακογιάννη αναρωτήθηκε με ποια ιδιότητα ο κ. Σαμαράς έδινε τέτοιες διαβεβαιώσεις στον Αμερικανό παράγοντα, ενώ άλλη ήταν η επιλογή της κυβέρνησης Καραμανλή.
Επίθεση όμως η κ. Μπακογιάννη εξαπέλυσε και κατά του Πέτρου Μολυβιάτη χαρακτηρίζοντας τον ως τον εξωθεσμικό παράγοντα που επί δύο χρόνια σχεδίαζε τη δημιουργία αντιπάλου δέους προκειμένου η κ. Μπακογιάννη να χάσει την ηγεσία της ΝΔ.
Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών.  "Το γαρ πολύ της θλίψεως....", σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Μολυβιάτης, μιλώντας σε συνεργάτες του. Κύκλοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας σχολίασαν με τη σειρά τους ότι "η κ. Μπακογιάννη μίλησε για πράγματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τα τηλεγραφήματα Wikileaks. Για όλα αυτά περιμένουμε μια απάντηση επί της ουσίας στο προσκήνιο".
Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...