Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Μήπως οι τηλεοπτικοί πολιτικοί εκβιασμοί μας βολεύουν;

Γράφει ο Όμηρος

Το έχω γράψει και παλαιότερα ότι ο ΓΑΠ με κάνει να αισθάνομαι άβολα όταν δίνει συνεντεύξεις. Όμως κατάλαβα ότι δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ενώ σήμερα τον ακούω, αύριο θα ακούσω να τον ερμηνεύουν. Σήμερα διαπιστώνω ότι ο άνθρωπος λέει με τόση φυσικότητα ψέματα και αοριστίες,που είναι εύκολο σε ένα καλόβολο ακροατή να τον πιστέψει. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτός ο συνδιασμός του αόριστου λόγου, και των ανενδοίαστων ψεμάτων μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνος για την χώρα. Αν προσθέσει κανείς και τον κυνισμό τόσο του λόγου του, όσο και των πράξεών του, τότε θα έλεγα ότι αποκτούμε έναν πρωθυπουργό εχθρικό πρός την χώρα.
Κατάφερε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο διακυβέρνησης, με ψεύτικα στοιχεία, κατασκευασμένες στατιστικές και οικονομίστικες αλχημίες, να διαλύσει και να υποδουλώσει οικονομικά την χώρα για αόριστο χρονικό διάστημα, ( πιθανότατα μεγαλύτερο των 50 χρόνων) αλλά και να την βάλει σε ένα νομικό προηγούμενο από το οποίο δεν θα απαγκιστρωθεί ποτέ, αν δεν συμβούν συνταρακτικά γεγονότα.
Οι λεπτομέρειες της οικονομικής κατοχής έχουν αναλυθεί τόσο πολύ και από έγκριτους οικονομολόγους που η ανάλυση τους μόνο κουραστική μπορεί να γίνει.
Επειδή όμως δεν συνάντησε καμία αντίδραση, ή όποια αντίδραση ξεκίνησε, με κυνικούς γκανκστερικούς χειρισμούς την κατέστειλε στην γέννησή της, νομίζει πώς ήρθε η ώρα να εξουθενώσει τελείως αυτή την υπέροχη χώρα. Ξεκίνησε λοιπόν να  "δώσει λύση" στα εθνικά θέματα. Αιγαίο, Σκοπιανό, και σε συνεργασία με την απίστευτη Κυπριακή κυβέρνηση και στό Κυπριακό. Πραγματικά έχει κανείς την αίσθηση ότι αυτή την χρονική περίοδο συμβαίνει η τελική επίθεση για τον ολοκληρωτικό αφανισμό του Ελληνισμού. Και ότι αυτή καλύπτεται κάτω από τον μανδύα της "σωτηρίας της πατρίδας" όπως πολύ συχνά επαναλαμβάνει ο ΓΑΠ.
Επειδή αυτή η χώρα είναι μικρή αλλά υπέροχη, επειδή αυτός ο λαός είναι βασανισμένος,  ταλαιπωρημένος,  κακοποιημένος, επειδή δεν αντέχει άλλες περιπέτειες οποιασδήποτε φύσεως, οικονομικής η άλλης, επειδή πρέπει να αφεθεί ήσυχος στον δρόμο της προόδου που ξέρει και μπορεί πολύ καλά να ακολουθήσει (εκτός των άλλων επειδή πατά σε πολύ γερά θεμέλια και έχει υπέροχο χαρακτήρα), επειδή ο δικός μας τρόπος ζωής είναι πολύ καλύτερος από κάθε ξενόφερτη επιδραση, είναι απόλυτη ανάγκη στίς επερχόμενες εκλογές να καταβαραθρωθεί το ΠΑΣΟΚ και ο ξενόφερτος ΓΑΠ. Πρέπει να τον ωθήσουμε σε εθνικές εκλογές και να τον διώξουμε, προτού με τις πράξεις του μας βάλει σε δρόμους χωρίς επιστροφή.
Καί μή τολμήσει ο Σαμαράς να πεί ότι δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Το έργο που θα του ανατεθεί, της σωτηρίας της πατρίδας δεν επιδέχεται οπισθοδρομήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...