Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο πρόξενος που έστησε το Βατοπέδι


Τι γύρευε τον Μάρτιο του 2008 στη Μονή Βατοπεδίου ο Αμερικανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κ. Hoyt Brian Yee;


Μια πολύ σημαντική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ φέρνει στο φως της δημοσιότητας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η «Α» φωτίζοντας, όσο είναι δυνατόν περισσότερο γίνεται στην παρούσα φάση, την υπόθεση του Βατοπεδίου, η οποία στην συνέχεια «βαπτίστηκε σκάνδαλο» και έγινε η αιτία να αποσταθεροποιηθεί και τελικά να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή.


Τον Μάρτιο του 2008 ο τότε Αμερικανός πρόξενος στην Θεσσαλονίκη κ. Hoyt Brian Yee επισκέφτηκε επισταμένως τη Μονή Βατοπεδίου, θέλοντας να μεταφέρει τα «μηνύματα» της Αμερικανικής Πρεσβείας και της Αμερικανικής κυβέρνησης στον ηγούμενο Εφραίμ.


Για το τι ειπώθηκε στην συγκεκριμένη συνάντηση δεν είναι του παρόντος να σας αποκαλύψουμε.



Αυτό που έχει σημασία και αξία είναι ότι ελάχιστες μέρες μετά την επίσκεψη του Hoyt Brian Yee στο Άγιο Όρος ξεκίνησαν οι «αποκαλύψεις» του Δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για το Βατοπέδι.


Είναι απορίας άξιο πως στην Ελλάδα των καλά κρυμμένων σκανδάλων επί δεκαετίες, ένας δημοσιογράφος – όχι πρώτης γραμμής – κατάφερε να «διεισδύσει» και να ξεπεράσει γραφειοκρατικά εμπόδια και στεγανά όπως είναι το ίδιο κράτος, οι υπηρεσίες, τα μοναστήρια, ακόμα και η δικαιοσύνη.


Ο ίδιος δηλώνει ότι «για καλή του τύχη βρέθηκαν δύο έντιμοι δικαστές που απείλησαν με παραίτηση αν το θέμα δεν πήγαινε στη Βουλή» και βέβαια δεν γίνεται πιστευτός από κανέναν.


Είναι απορίας άξιο πως βρέθηκε στο Βατοπέδι ο Αμερικάνος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κ. Hoyt Brian Yee, ένας 40χρονος «ειδικός» σε θέματα διάλυσης κρατών, εκ των καθοριστικών «παικτών» της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής κατά τη διάσπαση της πρώην Γιουγκοσλαβίας, των νατοϊκών επιδρομών κατά της Σερβίας και της αποσταθεροποίησης της περιοχής.


Μάλιστα η δράση του αμερικανικού προξενείου και του ίδιου του Αμερικανού προξένου κ. Hoyt Brian Yee είχε προκαλέσει σάλο στις Ελληνικές Μυστικές υπηρεσίες και στο ΥΠΕΞ το 2008, μετά από ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της εφημερίδας «ΘΕΜΑ».


Είχε κατηγορηθεί ο τότε πρόξενος για δημιουργία και υπόθαλψη απροκάλυπτα ανύπαρκτου θέματος τουρκικών, «μακεδονικών», βουλγαρικών, αλβανικών κ.λπ. μειονοτήτων στη Δυτική Θράκη και στη Μακεδονία, των οποίων τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα «δήθεν» παραβιάζονται από την Ελλάδα που… ασκεί και «τρομοκρατική δράση» εναντίον τους!


www.greeknews.biz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...