Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Η ώρα της αντίδρασης

Γράφει ο Όμηρος

Η ώρα του Ελληνικού λαού έφθασε. Μην ξεγελιέστε από το πρόσωπο της κυβέρνησης που γίνεται πιό φιλολαϊκό παραμονές εκλογών, και από τα ψεύτικα λόγια που γίνονται πιό γλυκά, για να χαΙδεύουν καλύτερα τα αυτιά. Βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Δεν υπάρχει περιθώριο υποχώρησης. Μην ξεγιελιέστε από συμπεριφορές σαν των φορτηγατζήδων που με άγνωστο ποιά ανταλλάγματα πούλησαν τον αγώνα τους. Μην ξεγιελιέστε από την αδράνεια των εργατοπατέρων. Η τίγρης είναι εδώ. Εχει κρύψει τα νύχια της και περιμένει το αποτέλεσμα των εκλογών. Περιμένει να δεί αν θα μας κατασπαράξει μέ η χωρίς την θέλησή μας. Μη παρασύρεστε από τα κανάλια. Είναι εδώ γιά να πάρουν το μερίδιό τους όσο θα μας ξεσκίζουν. Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, αποφασιστικά, χωρίς συναισθηματισμούς, χωρίς δε βαριέσαι, θα είμαστε υπεύθυνοι για τις μαύρες μέρες που θα έρθουν. Εχουμε καθήκον απέναντι στούς εαυτούς μας, απέναντι στα παιδιά μας, απέναντι στην τρίτη ηλικία, απέναντι στην πατρίδα που θα δεινοπαθήσει, απέναντι στούς προγόνους μας, απέναντι στην ιστορία. Ας μην αφήσουμε την χώρα μας να γίνει μιά νέα Αργεντινή, η μια νέα Βενεζουέλα. Υπάρχει δυνατότητα αναστροφής της κατάστασης. Ας πάρουμε τον έλεγχο από τα χέρια των ανίκανων, ερασιτεχνών, που δεν ενδιαφέρονται για την χώρα μια και δεν είναι δική τους. Ας τους δείξουμε ότι μόνο για λίγο μας ξεγέλασαν.

Ας στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο Έλληνας δεν μασάει. Ας το στείλουμε με την ψήφο μας. Και μετά η συνέχεια θα είναι πιό εύκολη.

Οι εχθροί του Ελληνισμού περιμένουν  μια λανθασμένη επιλογή μας για να πάρουν μέρος στον διαμερισμό των ιματίων της πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...