Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσπευση των διαδικασιών αναγνώρισης σε αλλοδαπούς και ανιθαγενείς του καθεστώτος του πρόσφυγα.



πηγή: allenaki

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την αναγνώριση σε αλλοδαπούς και ανιθαγενείς του καθεστώτος του πρόσφυγα ή του δικαιούχου επικουρικής προστασίας.

Ενώ αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα για την άμεση “νομιμοποίηση” ουσιαστικά, όλων των λαθρομεταναστών, στην ΕΕ έχουν προχωρήσει σε συμφωνία με το Πακιστάν για την άμεση επαναπροώθηση στην χώρα τους όλων των Πακιστανών λαθρομεταναστών με έξοδα της χώρας η οποία τους απελαύνει…

Το σχετικό προεδρικό διάταγμα
προώθησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια με την συνυπογραφή τεσσάρων συναρμόδιων υπουργών.
Με το προεδρικό διάταγμα τροποποιείται η υφιστάμενη νομοθεσία και τίθεται χρονικό όριο έκδοσης της σχετικής απόφασης 3 μηνών στην ταχύρρυθμη διαδικασία και 6 μηνών στην κανονική διαδικασία.
Αρμόδια όργανα για την έκδοση της απόφασης σε πρώτο βαθμό είναι οι αστυνομικοί διευθυντές στην ταχύρρυθμη διαδικασία των 3 μηνών και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης στην κανονική διαδικασία των 6 μηνών.
Επαναφέρεται το στάδιο της ενδικοφανούς προσφυγής και συνιστώνται ειδικές επιτροπές, χωρίς τη συμμετοχή αστυνομικών, οι οποίες θα εξετάζουν τις υποθέσεις σε δεύτερο βαθμό.
Το προεδρικό διάταγμα προβλέπει ότι τα σχετικά αιτήματα θα εξετάζονται σε 14 υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αυτές έχουν επιλεγεί με κριτήρια τη μεγάλη συγκέντρωση αλλοδαπών στις περιφέρειές τους.
Το προεδρικό διάταγμα ως συναρμόδιοι υπουργοί έχουν υπογράψει ο υπουργός Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χάρης Καστανίδης, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος και οι υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.

σχόλιο από: ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
Ο φόβος των πολιτικών για την οργή των Ελλήνων και των Ελληνίδων τους οδηγεί στην επιτάχυνση των ανωτέρω διαδικασιών.
Εκτός της επιτάχυνσης των διαδικασιών αυτών, σημασία έχει και το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν θα “κόβεται” κανείς λαθρομετανάστης καθώς θα πρέπει να αναλυθεί διεξοδικά και το σκεπτικό της απόφασης “κοψίματος”.

Η επίσημη “γραμμή” είναι: νομιμοποιείστε τους όλους.

Η αντικατάσταση του Ελληνικού Έθνους σε πολυφυλετικό μόρφωμα έχει την αμέριστη υποστήριξη των προδοτών, του κρατικού μηχανισμού εξουσίας, των ξένων και των εγχώριων πρακτόρων

Σχόλιο από τον Όμηρο: 

Ο κύβος έχει ριφθεί. Η Ελλάδα θα γίνει μία χώρα χωρίς ταυτότητα των κατοίκων της. Μιά πολυπολιτισμική σούπα. Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει στις λεγόμενες πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Βίοι παράλληλοι των επί μέρους συστατικών κοινωνικών ομάδων, και συγκρούσεις για να λυθούν οι οποιεσδήποτε διαφορές προκύπτουν. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη περιθώριο να βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη. Σίγουρα όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει με αυτούς που μας κυβερνούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...