Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Εχθρός της Θράκης είναι τα Ελληνικά κόμματα

  • Η Θράκη βάλλεται από «μέσα»
  • Τα ελληνικά κόμματα εκθρέφουν τους πράκτορες της Άγκυρας που εργάζονται για τον εκτουρκισμό της Θράκης
Μια εκκωφαντική βόμβα έπεσε χθες στην Κομοτηνή, αλλά οι «επώνυμοι» της πόλης κάνουν ότι δεν άκουσαν. Το καμάρι του τοπικού ΠαΣοΚ, η φαντασίωση του πρωθυπουργού σας, η φέρελπις αντινομάρχης μας, Μουσταφάογλου, προσχώρησε στον πιο ξεσαλωμένο σωβινισμό, στον πιο ατόφιο τουρκισμό.
Κοτζάμ μέλος του ΙΣΤΑΜΕ, κοτζάμ υποψήφια ευρωβουλευτίνα της σοσιαλδημοκρατίας, πήγε και προσχώρησε στους πιο γκρίζους
«προξενικούς»!Και λέει κι από πάνω ότι αυτό είναι το πρώτο της μόλις βήμα!
Δηλαδή; Σαν ροχάλα στα μούτρα του συστήματος που την ανέδειξε;
Ή μήπως στα μούτρα της χώρας που την αγκάλιασε;



Η τοπική κοινωνία τι λέει άραγε; Θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τους κομματάρχες που τώρα με τη σιωπή ή τις ασυναρτησίες τους πασχίζουν να καλύψουν την επικίνδυνη ανικανότητα και τον θλιβερό τους εξευτελισμό;Για πολλοστή φορά ορισμένοι πολιτικοί και πολιτευτές στη Θράκη ενδιαφέρονται για το προσωπικό τους πολιτικό συμφέρον και όχι για το κομματικό, προσπαθώντας να προωθήσουν στα κόμματα άτομα που θα τους φέρουν ψήφους.  
Σε κάθε εκλογική  αναμέτρηση παρουσιάζεται παρόμοιο φαινόμενο. Μετά την Καραχασάν στην Ξάνθη, τώρα έχουμε τη Μουσταφάογλου στην Κομοτηνή. Προτάθηκε, προωθήθηκε, κομματικά αναδείχθηκε και τώρα, υποστηριζόμενη από ομάδα που κρούει «ξένα» κύμβαλα, «πουλάει» το ΠΑΣΟΚ που την ανέδειξε πολιτικά και κατεβαίνει επικεφαλής μειονοτικού συνδυασμού στον Δήμο Κομοτηνής.

Δεν φταίει όμως η κάθε Μουσταφάογλου, αλλά ο κάθε συμφεροντολόγος α-πολίτικος πολιτικός ή πολιτευτής, ο οποίος περνά την άποψή του στην Ιπποκράτους και ιδιαίτερα στον Γιώργο Παπανδρέου.


Η τοπική κοινωνία τι λέει άραγε; Θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τους κομματάρχες που τώρα με τη σιωπή ή τις ασυναρτησίες τους πασχίζουν να καλύψουν την επικίνδυνη ανικανότητα και τον θλιβερό τους εξευτελισμό;


Για πολλοστή φορά ορισμένοι πολιτικοί και πολιτευτές στη Θράκη ενδιαφέρονται για το προσωπικό τους πολιτικό συμφέρον και όχι για το κομματικό, προσπαθώντας να προωθήσουν στα κόμματα άτομα που θα τους φέρουν ψήφους.


Και μέσα σε όλο αυτό το κομματικό μπάχαλο, έχουμε και τους γνωστούς «κομματικούς καθαριστές» που τρέχουν ήδη να καλύψουν τον Γιώργο Παπανδρέου, ισχυριζόμενοι πως οι κακοί συμβουλάτορες, οι κάκιστοι τοπικοί κομματικοί άρχοντες και ολόκληρο το σύμπαν, έχουν συνεργήσει για να ξεγελάσουν τον Γιώργο Παπανδρέου, για να παραπληροφορήσουν τον τρισμέγιστο πρωθυπουργό της Ελλάδας προκειμένου να τον οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις…


Αυτά τα κομματικά μίσθαρνα, οι παρατρεχάμενοι της εκάστοτε εξουσίας, οι αυλοκόλακες, νομίζουν πως μπορούν μας πείσουν με αυτές τις εξόφθαλμες προσπάθειές τους να διατηρήσουν «άσπιλο και αμόλυντο» τον Γιώργο Παπανδρέου.


Όχι κύριοι! Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ίσως ο καλύτερα ενημερωμένος πολιτικός της χώρας για την κατάσταση που επικρατεί στη Θράκη. Είναι αυτός που πρώτος συναίνεσε στην αλλαγή του σχεδιασμού της πορείας της Εγνατίας Οδού στο ανατολικό τμήμα του νομού Ροδόπης. Είναι αυτός που δέχτηκε πιέσεις, ως υπουργός Εξωτερικών, να μην περάσει η Εγνατία από γη μουσουλμάνων και, ω του θαύματος, η Εγνατία άλλαξε πορεία και άφησε ανέγγιχτα τα εδάφη σκληροπυρηνικών τουρκόφρονων χωριών της Ροδόπης.

Προτάθηκε, προωθήθηκε, κομματικά αναδείχθηκε και τώρα, υποστηριζόμενη από ομάδα που κρούει «ξένα» κύμβαλα, «πουλάει» το ΠΑΣΟΚ που την ανέδειξε πολιτικά και κατεβαίνει επικεφαλής μειονοτικού συνδυασμού στον Δήμο Κομοτηνής.


Τα φαινόμενα Καραχασάν, Μουσταφάογλου, Ζεϊμπέκ και άλλων τουρκοφρόνων πολιτικών, επωάζονται στα Ελληνικά κόμματα, μαθαίνουν τον τρόπο δράσης τους, γνωρίζουν τους «ευαίσθητους» εκπροσώπους τους και στη συνέχεια φοράνε το πρόσωπο της Άγκυρας και «ασκούν» πολιτική. Δεν πρόκειται για κάτι νέο. Είναι παλιά η πληγή.


Είναι παλιά η άρρηκτα δεμένη κομματική νομενκλατούρα με τα στοιχεία που επιθυμούν τον εκτουρκισμό της Θράκης. Και αυτά τα κομματικά στοιχεία δεν βρίσκονται μόνο στη Θράκη. Βρίσκονται, κυρίως, έξω από αυτήν. Συχνάζουν στο Κολωνάκι, ενίοτε είναι μέλη διαφόρων ΜΚΟ ανθρωπίνων δικαιωμάτων…


Κανένας Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του. Αυτό, αγαπητοί κομματικοί κονδυλοφόροι, δεν μπορείτε να μας το στρεβλώσετε, επειδή το ζούμε. Το γνωρίζουμε… Ίσως να βρεθούν κάποιοι που θα πιστέψουν τον επ’ αμοιβή υπερασπιστές του Γιώργου Παπανδρέου. Ίσως να βρεθούν κάποιοι που θα σκεφθούν πως είναι αδιανόητο ένας πρωθυπουργός να προωθεί κομματικά και να επιτρέπει σε όργανα της Άγκυρας να δρουν υπό την σκέπη του κόμματός του…


Αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε, κύριοι της σπέκουλας, πως εμείς βιώνουμε το ψέμα σας. Και το βιώνουμε καθημερινά… Εμείς γνωρίζουμε αυτό που θέλετε να κρύψετε. Και για όσο διάστημα θα μπορούμε, θα σας ξεσκεπάζουμε εσάς και την βρωμιά και την ανηθικότητα του μυαλού σας. Για όσο διάστημα στο μυαλό κάποιων το κόμμα θα βρίσκεται πάνω και από την πατρίδα, πολύ φοβάμαι πως θα ζήσουμε πολύ χειρότερα στην Θράκη...
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Και για όσους εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι για τις αγαστές σχέσεις Ελληνικών κομμάτων και τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, θα το αποδείξω με μία μόνο ερώτηση: Σε πόσες διαλέξεις - συγκεντρώσεις - δράσεις του Συλλόγου "Προξενείο Στοπ" πήγαν εκπρόσωποι των κομμάτων αυτής της χώρας που εξακολουθεί να λέγεται Ελλάδα;
Α, και κάτι ακόμη: Συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι εκείνοι που έχουν δημιουργήσει την σημαία της ανεξάρτητης Θράκης. Μαντέψτε πόσοι από αυτούς είναι και βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου...!
Ας μιλήσουμε επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...