Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Σύμμαχοι........



Είναι φανερό ότι δεν συμφωνώ με τις επιλογές και κυρίως με τις πολιτικές πρακτικές του ΓΑΠ. Μέσα από το BLOG αυτό έχω πολλές φορές ασκήσει κριτική στην κυβερνητική πολιτική, αλλά κυρίως στίς  επιλογές. ¨Εχω τονίσει ότι είναι αυτές οι επιλογές της κυβέρνησης του ΓΑΠ πού οδήγησαν την χώρα μας στα νύχια των κερδοσκόπων και του ΔΝΤ.
 Έχω επίσης τονίσει ότι οι Έλληνες δεν ήταν έτοιμοι σαν λαός αλλά και σαν κοινωνία να αντιμετωπίσουν παρόμοια κρίση, που πέρα από την οικονομική , περιέχει σοβαρή πολιτιστική απειλή, που είναι και πολύ σοβαρότερη. Οί αντιδράσεις του λαού μας δεν έχουν την υπευθυνότητα που πρέπει. Αποχή από κρίσιμες  εκλογικές αναμετρήσεις, εμμονή χωρίς λογική στα "κεκτημένα" , σπασμωδικές αντιδράσεις βίας χωρίς αντικείμενο, πλήρης απουσία των διανοουμένων από τα τεκταινόμενα. Από την άλλη εμμονή σε παλαιοκομματικές πρακτικές ρουσφετιού για να αρπάξουμε έστω την τελευταία στιγμή κάποιο όφελος, αδιαφορώντας αν γύρω μας όλα καταρρέουν.
Έτσι δεν βλέπουμε τα αρπακτικά που έχουν βάλει στόχο την υπόσταση της Ελλάδας. Λύκοι με εμφάνιση προβάτου. Σύμμαχοι που απεργάζονται την καταστροφή  μας. Και εμείς ανήμποροι να αντιδράσουμε , χαμένοι στους εγωισμούς, τα πολιτικά πάθη, αναζητώντας την εύκολη λύση, την ελάχιστη προσπάθεια, την ανώδυνη αρπαχτή.
Δείτε το video. Από όποια μεριά κι αν βλέπετε τα γεγονότα θα συμφωνήσετε  με πολλά από όσα λέγονται.

Όμηρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...