Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ντόρα Μπακογιάννη: "Η Αθήνα σήμερα είναι μια κόλαση"


Η πρόεδρος της Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Η κατάσταση σήμερα στην Αθήνα είναι μια κόλαση. Οι Αθηναίοι δεν μπορούν να μετακινηθούν. Τα εμπορικά καταστήματα σύμφωνα και με δήλωση του ΕΒΕΑ, χάνουν εκατομμύρια κάθε μέρα από τον τζίρο τους και άνθρωποι οδηγούνται στην ανεργία.

Θέλω να κάνω μια διπλή έκκληση. Μια έκκληση στους επικεφαλής των συνδικαλιστών, να συνειδητοποιήσουν ότι αν μια κοινωνική ομάδα κυνηγάει την άλλη, απλώς όλοι μαζί θα βουλιάξουμε.

Και μια όχι έκκληση, αλλά αυστηρότατη παρατήρηση στην Κυβέρνηση. Είναι αδιανόητο να παρακολουθεί αμέτοχη μια κατάσταση η οποία οδηγεί από το κακό στο χειρότερο».

Εν τω μεταξύ το τερπνόν μετά του... αναγκαίου αναμένεται να συνδυάσει η Ντόρα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι όπου θα βρεθεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το τερπνό, δηλαδή το ευχάριστο, θα είναι η παρουσία της στην ορκωμοσία του γιού της Κώστα, ως νέου δημάρχου. Η διαδικασία έχει οριστεί για την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Καρπενησίου στις 10 το πρωί.

Το αναγκαίο είναι η ξεκούραση καθώς η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θέλει να γεμίσει τις μπαταρίες της ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου του νέου κόμματος και των σημαντικών πολιτικών πρωτοβουλιών που θα επιχειρήσει να πάρει το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...